Германското издание “Билд“ представя четири особено опасни жени“. Момичето със зелените

...
Германското издание “Билд“ представя четири особено опасни жени“. Момичето със зелените
Коментари Харесай

Някои от тях са осъдени, били са в затвора, но всички успяват да ...

Германското издание “Билд “ показва „ четири изключително рискови дами “.

 

Момичето със зелените очи

 

23-годишната Марция Калев Маатук е висока 1,60 метра. При ареста си гледа непоколебимо със зелените си очи.

.

През август 2019 година полицейски чиновници стопират 19-годишно момиче, което се оказва, че придвижва опиати в мащаб, който не е единствено за персонална приложимост.

 

Марция, която има татуировки на рамото, ръката и лицето, е упрекната в търговия с дрога. Осъдена е на 15 месеца затвор и санкция от 3500 евро. Тя апелира присъдата, а преди повторното разглеждане на делото напуща Малта и се укрива.

 

Според проверяващите тя е със брачна половинка си, който също е търсен за произвеждане на синтетични опиати и експлозиви.

 

Цветарката, която наема палач за брачна половинка си

 

На 24 януари 2014 година 42-годишната Ева Замечникова от Словакия желае дефинитивно да се раздели със брачна половинка си. Обаче не посредством бракоразвод, а посредством наемен палач. Мотивът ѝ – не желала да стига да делба на къщата, в която живеели.

.

Ева, която имала цветарски магазин, наела престъпно проявен мъж и му дала обещание 50 000 евро заплата. Късметът ѝ обаче бил неприятен. След няколко несполучливи опита за ликвидиране, наетият мъж самичък се явил в полицията.

 

Замечникова отхвърля обвиняванията в съда, само че все пак е изпратена в пандиза за осем години. През август 2014 година, когато е освободена за малко, тъй като ражда детето си, тя се възползва от опцията да избяга.

 

Спасителка на животни, която е член на наркомафията

 
31-годишнатаТаня Гомес е красива жена, която с лекост може да извърви пътя на модел. Според Европол обаче тя избира да бъде е рисков член на наркомафията.

 

Според проверяващите брюнетката е пренасяла килограми дрога и милиони долари в брой из Европа.

.

Твърди се, че е имала талантлив камуфлаж - управлявала е интернационалната организация за избавяне на животни HundGärin, която е била дейна до декември 2020 година във Facebook. Предполага се, че е взела участие и в мрежа за бездомни животни и противозаконното им превозване в чужбина.

По време на акция в Стокхолм полицията открива чанти, цялостни с милиони Следователите съумяват да съберат голям брой доказателства против Таня Гомес. Издирват я от март 2021 година

 

Силата да убеждаваш

 

33-годишната Марина Крамбергер явно има огромната мощ да убеждава, както и развинтено въображение. За страдание словенката употребява качествата си в ущърб на близките - тя е търсена като рискова серийна измамница.

 

Тя е наказана за няколко измами. Укрива се от 20 юли 2021 година и продължава да прави закононарушения.

.

Каква е нейната скица? Изрича рисковани неистини и убеждава жертвите си да ѝ трансферират огромни суми пари, да наемат квартири или коли. Накрая нищо неподозиращите хора остават без сумите по сметките си.

 

Според Европол Крамбергер пътува доста постоянно и най-вероятно е с друга жена.

 

Информация за търсените дами може да се оповестява анонимно онлайн. Според Европол европейската проверяваща мрежа ENFAST реагира непрекъснато.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР